Μπ. Ευσταθιάδης: «Καμαρώστε τους, όσοι τους στηρίξατε κι όσοι τους ψηφίσατε»

Και νέα επίθεση από τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΚ, προς τη νέα διοίκηση, με αφορμή την αλλαγή κλειδαριών στα γραφεία της Ένωσης και την αθέτηση των υποσχέσεων (όπως υποστηρίζει) της προς σ’ αυτούς που την στήριξαν

Tο… γαϊτανάκι των δηλώσεων, απαντήσεων και ανταπαντήσεων στην ΕΠΣ Καβάλας μετά το εκλογικό αποτέλεσμα του Σαββάτου, συνεχίζεται αυτή τη φορά από τον πρώην πρόεδρο της Μπάμπη Ευσταθιάδη (που πλέον εκφράζεται μέσω όλων των τοπικών ΜΜΕ σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν) που με νέα ανακοίνωση κατηγορεί τα μέλη της νέας διοίκησης για υποκρισία, αφορμή την αλλαγή των κλειδαριών στα γραφεία της Ένωσης. Μάλιστα χαρακτηρίζει στην ουσία διάρρηξη το άνοιγμα του γραφείου του προέδρου, όπου γίνονται και οι συνεδριάσεις του ΔΣ, τα οποία όπως είναι γνωστό ανοίχτηκαν την Τετάρτη, αφού ενημερώθηκε η Αστυνομία, και αφού με διάφορες δικαιολογίες παράγοντες της πρώην διοίκησης δεν παρέδιδαν τα κλειδιά!

«Διέρρηξαν, στην ουσία,

το γραφείο συνεδριάσεων του ΔΣ»

Η ανακοίνωση του κ. Ευσταθιάδη αναφέρει τα εξής: «Πόση υποκρισία μπορεί να διακατέχει ανθρώπους, που ευαγγελίζονται ότι «πρώτο μέλημά τους είναι να προάγουν τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, το ευ αγωνίζεσθε και το φίλαθλο πνεύμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο» και πρώτη ενέργεια τους είναι να αλλάξουν κλειδαριές στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ. και να διαρρήξουν στην ουσία, το γραφείο συνεδριάσεων του ΔΣ; Πόση υποκρισία, να υπόσχονται στήριξη και αλληλοβοήθεια και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, λίγα λεπτά μετά την εκμαίευση και εκβίαση των απαιτούμενων για την εκλογή ψήφων, να αναιρούν ξεδιάντροπα, τις υποσχέσεις; Πισωγύρισε πολλά χρόνια το ποδόσφαιρο αναμφισβήτητα κι όσοι συνέβαλαν σε αυτό, μόνο να καμαρώνουν δεν μπορούν. Στιγμές αλήστου μνήμης της δεκαετίας του… 1980, που άλλαζαν οι κλειδαριές σαν τα «πουκάμισα» στα γραφεία, ξαναζωντάνεψαν δυστυχώς το 2017. Καμαρώστε τους, όσοι τους στηρίξατε κι όσοι τους ψηφίσατε. Η «Πολιτιστική Αθλητική Ποδοσφαιρική Κίνηση», είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει την καταστρατήγηση των κανονισμών και την τήρηση των νόμων, που αγωνίστηκε να αποκαταστήσει στο χώρο του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου, από ανθρώπους που εκφράζουν τον ρεβανσισμό στη χειρότερη μορφή του, στοχεύουν αποκλειστικά σε φτηνούς προσωπικούς στόχους και αποσύροντας, μοιραία κάποια στιγμή, το σάπιο σαρκίο τους, από τον ποδοσφαιρικό χώρο, θα του αφήσουν μόνο ανεπούλωτες πληγές».