Μακάριος Λαζαρίδης: Όσοι αυτοπροβάλλονται ως υποψήφιοι της ΝΔ, πιθανότατα δεν θα είναι!

Μια συνέντευξη του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη με πολλές αναφορές και στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα

Λίγες ώρες πριν «ανέβει» στη γενέτειρά του την Καβάλα για να συμμετάσχει στην περιοδεία του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό (μαζί με τους βουλευτές Δημήτρη Σταμάτη, Θόδωρο Καράογλου και Νίκο Παναγιωτόπουλο-διαβάστε περισσότερα εδώ), ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κόμματος και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη παραχώρησε στο ALPHA Radio 88.6 μια συνέντευξη που φιλοξενείται στην Εφημερίδα Νέα Εγνατία.

Ο κ. Λαζαρίδης μίλησε στον δημοσιογράφο Νίκο Χαζαρίδη για την επικείμενη παρουσία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στην οποία τα επιτελεία της Πειραιώς έχουν «επενδύσει» πολλά.

«Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας» σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης δίνοντας το «στίγμα» της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη. «Είναι αποφασισμένος να παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό, μετρημένο και κυρίως κοστολογημένο σχέδιο που θα απαντά στα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Ο Διεθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ ρωτήθηκε επίσης από τον Νίκο Χαζαρίδη σχετικά με το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος υποψήφιος βουλευτής Καβάλας στις επόμενες εκλογές, όπως πολλές φορές έχει «ακουστεί» και γραφτεί στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Μακάριος Λαζαρίδης απάντησε πως ο ίδιος ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Καβάλα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «έχω γεννηθεί στην Καβάλα και νομίζω ότι το να μην είχα ενδιαφέρον γι΄ αυτόν τον νομό, για τις δυνατότητες και τις τεράστιες προοπτικές που έχει, θα ήταν λάθος».

Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει ευθέως για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, παραπέμποντας στις αποφάσεις του προέδρου του κόμματος «όταν έρθει η ώρα».

Επίσης, με αφορμή την υπόθεση Τραγάκη και τον αποκλεισμό του γιου του -κατόπιν απόφασης Κυριάκου Μητσοτάκη- από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας μετά από τις δηλώσεις του «σίγουρου» πατέρα του, ο Μακάριος Λαζαρίδης υπενθύμισε τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ ότι «κανείς δεν είναι σίγουρος υποψήφιος πέραν των σημερινών βουλευτών», συμπληρώνοντας με νόημα πως «όσοι αυτοπροβάλλονται ως σίγουροι υποψήφιοι, έχουν περισσότερες πιθανότητες να μην είναι στα ψηφοδέλτια από το να είναι»!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη Λαζαρίδη στο φύλλο της Εφημερίδας Νέα Εγνατία που κυκλοφορεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017.