Κεντροαριστερά: Αγγίζει το 80% η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των εκλογών και στην Καβάλα

Αναμενόμενο το ποσοστό, σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη - Ικανοποίηση αλλά και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα από όλες τις πλευρές

Στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017, 1.763 πολίτες είχαν προσέλθει στα οκτώ (8) Εκλογικά Τμήματα του νομού Καβάλας για να ψηφίσουν για τον επαναληπτικό γύρο των εκλογών για την ανάδειξη επικεφαλής του υπό σύσταση Φορέα της Κεντροαριστεράς, επιλέγοντας έναν από τους δύο υποψήφιους που επικράτησαν, τη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη, με την πανελλαδική προσέλευση να κυμαίνεται στις 160.000.

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στον νομό Καβάλας είχαν ψηφίσει 2.236 πολίτες (διαβάστε αναλυτικά εδώ) ενώ πανελλαδικά προσήλθαν στις κάλπες πάνω από 200.000.

Γιάννης και Κώστας Τσακλίδης, Λεωνίδας Παππάς και Χάρης Σεϊτανίδης έξω από το Εκλογικό Τμήμα του δήμου Καβάλας στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων Νομαρχιακού Συμβουλίου)

Παρά τη μείωση της συμμετοχής στο μισό, τα στελέχη της Καβάλας δηλώνουν ικανοποίηση δεδομένων των συνθηκών, καθώς η εβδομάδα που μεσολάβησε «σημαδεύτηκε» από τις τραγικές καταστροφές και την απώλεια ανθρώπινων ζωών στη Δυτική Αττική, γεγονός που δεν θα μπορούσε παρά να επηρεάσει και την εκλογική διαδικασία.

Οι κάλπες «κλείνουν» στις 20:00 και υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου στον δεύτερο γύρο έχουν μόνον όσοι ψήφισαν στον πρώτο. Διαβάστε τα Εκλογικά Τμήματα του νομού Καβάλας εδώ.

Γιώτα Τσαρδακλή, Αριστοτέλης Βαβαλέσκος, Λάκης Καγκαΐδης, Ελένη Βλατσιώτου και Λένα Σοφιανίδου