Ανδρέας Καραπιπερίδης: «Φτάσαμε το παιχνίδι στο σουτ, αλλά…»

Ο προπονητής της Καβάλας BC μίλησε για τον αγώνα του Αγρινίου, όπου παρά τις απουσίες διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το τέλος. Χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς ο Κουμλέλης

Στην τεράστια προσπάθεια των αθλητών του που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν έφτασαν στο σημείο να διεκδικούν τη νίκη και τελικά να την χάνουν σ’ ένα άστοχο σουτ, λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Ανδρέας Καραπιπερίδης στις δηλώσεις του για το άτυχο παιχνίδι στο Αγρίνιο. Ο κόουτς της Καβάλας BC μίλησε για τις απουσίες του Κουμλέλη, που στην ουσία χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε την Παρασκευή, αλλά και στα προβλήματα που είχαν δύο βασικά «κλειδιά» της ομάδας όπως ο Αθανασιάδης και ο Παππάς. Παρά την απογοήτευση της ήττας όμως ο κ. Καραπιπερίδης επισημαίνει ότι η Καβάλα παραμένει στο στόχο της που είναι η άνοδος και σκέφτεται ήδη το επόμενο παιχνίδι με το Ανατόλια στο «Αλ. Δήμογλου» την ερχόμενη Κυριακή.

«Κατάθεση ψυχής απ’ τους παίκτες»

Ο Ανδρέας Καραπιπερίδης τόνισε ότι: «Κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν απέναντι σε μια πολύ σκληρή ομάδα. Έκαναν κατάθεση ψυχής, μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο καιρό. Δυστυχώς είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Σταύρου Κουμλέλη στην τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, που το πιθανότερο είναι να τον χάσουμε για το υπόλοιπο της χρονιάς, ο Γρηγόρης Παππάς έπαιξε με ρίσκο γιατί είχε ένα τράβηγμα στη γάμπα, ενώ υπήρχε και ο τραυματισμός του Αθανασιάση στη μέση κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Ακόμα και έτσι όμως φτάσαμε να διεκδικούμε τη νίκη στο τελευταίο σουτ. Αν το βάζαμε θα κερδίζαμε! Αστοχήσαμε όμως και το χάσαμε. Έτσι είναι δυστυχώς το μπάσκετ. Απ’ εδώ και πέρα βλέπουμε μπροστά και στο επόμενο παιχνίδι, όπου αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε στις νίκες. Παρά την ήττα, εξακολουθούμε να είμαστε μέσα στο στόχο μας που είναι η άνοδος».

Αντ. Μιχάλογλου: «Στην ουσία παίξαμε με μόλις 8 παίκτες»

Από τη μεριά του ο Αντώνης Μιχάλογλου σχολίασε ότι «παρουσιαστήκαμε πολύ αποδυναμωμένοι λόγω των ατυχιών που είχαμε την τελευταία στιγμή. Ουσιαστικά αγωνιστήκαμε με 8 παίκτες αλλά το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Είχαμε κάποια σουτ, τα οποία εάν έμπαιναν θα παίρναμε εμείς τη νίκη. Δεν μπήκαν όμως και έτσι χάσαμε. Αυτό που κρατάμε απ’ τον αγώνα είναι ότι παίξαμε όλα τα παιδιά σα να ήμασταν 12 παίκτες και ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος και δεν είναι άλλος από το να πάρουμε το πρωτάθλημα».