6.500 ευρώ από παλαίμαχους ΑΟΚ και Αμυγδαλεώνα για τον Στράτο Ραφαήλ Μπίνη

Τα χρήματα μαζεύτηκαν από τις εισπράξεις των φιλικών αγώνων που έδωσαν με τους «Φίλους Ζαγοράκη» και παλαίμαχους Άρη Θεσσαλονίκης

Για ακόμα μια φορά οι Καβαλιώτες απέδειξαν ότι παρά τις δυσκολίες που λίγο ή πολύ όλοι αντιμετωπίζουν, όταν ένας συνάνθρωπος μας αντιμετωπίζει πρόβλημα και ζητείται η συνδρομή τους, βοηθούν και στηρίζουν! Πόσο μάλλον όταν αυτός ο συνάνθρωπος είναι ένα 9χρονο παιδί που δίνει μάχη για την ζωή αντιμετωπίζοντας μια σπάνια μορφή ασθένειας και η μεταφορά του σε εξειδικευμένο κέντρο των ΗΠΑ είναι απαραίτητη. Ο λόγος για τον Στράτο – Ραφαήλ Μπίνη, η περιπέτεια της υγείας του οποίου έχει συγκινήσει και κινητοποιήσει μεγάλη μερίδα κόσμου στην Καβάλα και όχι μόνο, προκειμένου να συγκεντρωθεί το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που απαιτείται γι’ αυτό το ταξίδι και την παραμονή του εκεί!

Και φιλικοι αγώνες…

Εκτός από τις ιδιωτικές προσπάθειες που έγιναν για να μαζευτούν τα χρήματα, σύλλογοι της Καβάλας οργάνωσαν αλλά και θα οργανώσουν στο προσεχές μέλλον εκδηλώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Σ’ αυτό το πνεύμα κινήθηκαν και ποδοσφαιρικοί σύλλογοι ή καλύτερα σύλλογοι παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που διοργάνωσαν φιλικά παιχνίδια και με τα εισιτήρια που πούλησαν συνέδραμαν σημαντικά σ’ αυτόν τον (κυριολεκτικά) καλό αγώνα!

Με παλαίμαχους Άρη και «φίλους Ζαγοράκη»

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Δόξας Αμυγδαλεώνα διοργάνωσαν την Δευτέρα 7 Μαΐου φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους του Άρη Θεσσαλονίκης στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα και πρόσθεσαν στον «κουμπαρά» για το παιδί 2200 ευρώ, ενώ την περασμένη Δευτέρα οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ έδωσαν έναν άλλο φιλικό με τους «Φίλους του Θ. Ζαγοράκη» στο «Ανθή Καραγιάννη» για τον ίδιο σκοπό. Το αποτέλεσμα της δικής τους προσπάθειας ήταν να μαζευτούν περισσότερες από 4000 χιλ. ευρώ, χρήματα τα οποία παραδόθηκαν προχθές σε εκπρόσωπο της οικογένειας του 9χρονου μαθητή, από τα μέλη των παλαιμάχων Λάκη Χατζηαποστολίδη και Στέλιο Κατρακυλάκη, όπου τονίστηκε ότι ο σύλλογος είναι έτοιμος εάν του ζητηθεί να συνεχίσει την προσπάθεια στήριξης του Στράτου – Ραφαήλ.