ΑΟ Καβάλα: Προς το παρόν μόνο το βόλεϊ…

Παρά τις πληροφορίες και τα σενάρια στον ερασιτέχνη ΑΟΚ δεν υπάρχει επίσημη κρούση για το ποδοσφαιρικό τμήμα

Μπορεί ο ερασιτέχνης ΑΟΚ να έχει ορίσει την διενέργεια ΔΣ για το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιουνίου, όμως μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης δεν είχε ξεκαθαρίσει αν στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης αυτής θα συμπεριλαμβανόταν και το καυτό ζήτημα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κι αυτό γιατί ενώ οι συζητήσεις και οι επαφές των παραγόντων που θα δραστηριοποιηθούν στην ομάδα τη νέα χρονιά είναι συνεχείς όλο αυτό το διάστημα και μάλιστα σ’ ένα μεγάλο βαθμό έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους σε ότι αφορά με τον ερασιτέχνη ΑΟΚ δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημες συνεννοήσεις, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά! Το οξύμωρο μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι από τις ανεπίσημες επαφές που έχουν γίνει οι παράγοντες του ερασιτέχνη εμφανίζονται ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους, όπως ακριβώς θέλει η άλλη πλευρά (και μάλιστα το λένε ανοιχτά), κάτι τέτοιο όμως δεν έχει κατατεθεί επίσημα ως αίτημα στο ΔΣ. Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα είναι θεσμικό όργανο και έτσι είναι υποχρεωμένο να λειτουργεί γι’ αυτό κι αν δεν ενημερωθεί επίσημα δεν μπορεί να ασχοληθεί.

Το νούμερο 1 θέμα

Έτσι λοιπόν μέχρι αυτή τη στιγμή το μόνο που υπάρχει στο προσκήνιο και θα αποτελέσει το νούμερο 1 θέμα στην ατζέντα της Δευτέρας θα είναι αυτό του τμήματος βόλεϊ. Εκεί τα πράγματα όπως δείχνουν είναι πάρα πολύ δύσκολα και το ενδεχόμενο να μην δηλώσει συμμετοχή στην Α2 είναι πολύ πιθανό. Κι αυτό λόγο του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν χρήματα και παράλληλα δεν υπάρχει η σιγουριά ότι θα βρεθούν στην πορεία του χρόνου…

Όταν κλείσουν τα άλλα «μέτωπα»…

Επιστρέφοντας στα του ποδοσφαιρικού τμήματος, η κουβέντα για την σύνθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ακόμα άκαιρη, μιας και καλά – καλά ούτε το θέμα του προπονητή δεν έχει κλείσει (αν και ο Ανυφαντάκης φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί), όμως απ’ την στιγμή που ο στόχος για τη νέα χρονιά θα είναι η άνοδος, οι επιλογές για τους έμπειρους παίκτες που θα πλαισιώσουν τα νεαρά παιδιά του ΑΟΚ θα είναι ένας πολύ κρίσιμος τομέας! Πάνω σ’ αυτόν λοιπόν υπάρχει ήδη ένα βασικό πλάνο που θα αρχίσει να υλοποιείται ότι κλείσουν τα υπόλοιπα «μέτωπα»!