ΑΟ Καβάλα: Γεμίζει την επίθεση με… Γεμιστό

Μετά τους Γαβριηλίδη και Τουμανίδη βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 24χρονο στράικερ που πέρσι έπαιζε στο Μαυροβούνιο

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας της Καβάλας η οποία έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 30 Ιουλίου και στον ΑΟΚ «φορτσάρουν» για να κλείσουν τα ουκ ολίγα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα που έχουν στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο που θα πετύχει τον στόχο της επανόδου στην Β’ Εθνική! Η περίοδος της… εκνευριστικής αναμονής για απαντήσεις σε ποδοσφαιριστές που τους έχει γίνει πρόταση συνεργασίας βαδίζει προς το τέλος της, μιας ο στόχος του τεχνικού επιτελείου είναι το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ να βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς και να ξεκινήσει αμέσως δουλειά!

Και Τουμανίδης…

Έτσι λοιπόν μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Βασίλης Γαβριηλίδης θα φορέσει και πάλι την φανέλα της ομάδας, στην οποία αναδείχτηκε, ενώ το ίδιο θα συμβεί με τον Σάββα Τουμανίδη που στο πρόσφατο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο «Ανθή Καραγιάννη» ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μόνο που απομένει για τις δύο αυτές περιπτώσεις είναι οι επίσημες ανακοινώσεις μιας και υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές!

…και σέντερ φορ

Απ’ εκεί και πέρα ένα νέο όνομα που προέκυψε στον… ορίζοντα είναι αυτό του 24χρονου Γιώργου Γεμιστού, ο οποίος προορίζεται να καλύψει την θέση του σέντερ φορ! Πρόκειται για έναν έμπειρο στράικερ ο οποίος τελείωσε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τα χρώματα του Αιγάλεω, όπου μεταγράφηκε τον Ιανουάριο από τον Αστέρα Βλαχιώτη! Πέρσι, προερχόμενος από τις τοπικές κατηγορίες της Αθήνας με τα χρώματα της Ηλιούπολης, δοκίμασε τις δυνάμεις του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μαυροβούνιο! Είναι ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην συγκεκριμένη χώρα, παίζοντας στην Α’ Εθνική με την ιστορική Λόβτσεν!