ΑΟ Καβάλα: Έφτασε η ώρα της δουλειάς…

Η πρώτη προπόνηση του νέου ΑΟΚ υπό τον Παύλο Δερμιτζάκη το απόγευμα της Δευτέρας στο βοηθητικό γήπεδο

Η ώρα για… δουλειά, μέσα στο γήπεδο, στην ομάδα της Καβάλας έφτασε! Το απόγευμα της Δευτέρας στις 18.30 στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΚ το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη έχει το πρώτο του ραντεβού, στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς που όλοι ελπίζουν ότι θα είναι η τελευταία στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Σ’ αυτή την πρώτη του νέου ΑΟΚ, η διοικούσα επιτροπή της ομάδας καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρών με την ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία εκτός των άλλων κάνει γνωστή και την ολοκλήρωση δύο ακόμα μεταγραφών. Του νεαρού κεντρικού αμυντικού από την ΑΕΚ Καβάλας Χρήστου Μαλαμίδη καθώς και του 23χρονου μπακ Βασίλη Βοσνιάδη, για τον οποίο έγινε λόγος ήδη από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Ο αριστερός οπισθοφύλακας, γιος του γνωστού προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη προέρχεται από τον Πιερικό, όπου μεταγράφηκε στη μέση της περιόδου από τον Μακεδονικό, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Καρδίας, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Ηρακλή Αμπελοκήπων , Θερμαϊκό και Αχιλλέα Τριανδρίας.

Εργομετρικά τεστ και αιματολογικές εξετάσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πέρασαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας από αιματολογικές εξετάσεις, ενώ το Σάββατο ο γυμναστής Γιώργος Γουνελάς τους πέρασε και από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ, προκειμένου η τεχνική ηγεσία να έχει πλήρη γνώση της φυσικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το… τρέξιμο! Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού Βασίλη Βοσνιάδη, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τις ομάδες του Μακεδονικού και του Πιερικού στην Γ’ Εθνική. Επίσης, ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ είναι και ο νεαρός αμυντικός Χρήστος Μαλαμίδης από την ΑΕΚ Καβάλας.

Έναρξη προετοιμασίας

Το φετινό ταξίδι της αγαπημένης μας ομάδας ξεκινά την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και ώρα 18:30 με την πρώτη προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο πίσω από το κολυμβητήριο. Είναι σίγουρο ότι περιμένει σκληρή δουλειά τους ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη ενώ από την πλευρά της διοίκησης έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι παίκτες μας να έχουν τις απαραίτητες παροχές/ανέσεις (ανακαίνιση αποδυτηρίων, πλήρης ανανέωση αθλητικού εξοπλισμού) μιας ομάδας που κινείται σε επαγγελματικά επίπεδα.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει την πρώτη προπόνηση του ΑΟ Καβάλα στο νέο αυτό ξεκίνημα ενώ σημειώνουμε πως ο αγιασμός θα γίνει στην φυσική μας έδρα όταν ολοκληρωθεί το δυναμικό της ομάδος μας».