ΕΠΣ Καβάλας: Στον… πάγο 7 αγώνες

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αναβάλλει 3 αναμετρήσεις της Α’ κατηγορίας και 4 της Β’ λόγω ακαταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων που θα τις φιλοξενούσαν το Σαββατοκύριακο

Μπορεί η επίσκεψη της «Υπάτιας» στην περιοχή της Καβάλας να ήταν σύντομη σε διάρκεια αλλά η παρουσία της ήταν τόσο έντονη που τα… σημάδια της έμειναν και θα ταλαιπωρήσουν για ημέρες τους συλλόγους στην ΕΠΣ Καβάλας! Δεν είναι λίγα τα γήπεδα σε όλο το Νομό που είναι καλυμμένα με χιόνι, ενώ σε αρκετά το χιόνι έλιωσε με την βροχή αλλά δημιουργήθηκε πραγματικός… βούρκος από λάσπη, γεγονός που θα καθιστά αδύνατη την διεξαγωγή αγώνα.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν η Ένωση, αφού έλαβε πληροφόρηση για τις συνθήκες που επικρατούν σε όλα τα γήπεδα της Καβάλας, αποφάσισε να αναβάλει συνολικά 7 προγραμματισμένες αναμετρήσεις, τρεις της Α’ κατηγορίας και 4 της Β’. Συγκεκριμένα οι αγώνες που δεν θα διεξαχθούν θα είναι οι εξής:

Α’ Κατηγορία (13η Αγωνιστική)
Πλατανότοπος – Θεολόγος
ΑΕΚ Καβάλας – Φίλιπποι
Ορφέας Ελευθ. – Κρηνίδες

Β’ Κατηγορία (12η Αγωνιστική)
Λεκάνη – Παναγία
Αμισιανά – Ηρακλής Καβ.
Βυζάντιο – Παλαιοχώρι
Παγγαίο – ΑΕ Πιερέων

Αναβολή και τα πρωταθλήματα υποδομών

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αλλά και της άσχημης κατάστασης πολλών αγωνιστικών χώρων και προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι μικροί ποδοσφαιριστές η ΕΠΣΚ αποφάσισε να αναβάλει όλη την αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββάτου και στα πρωταθλήματα υποδομών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:

«Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αναβάλλει όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων Υποδομής που θα διεξάγονταν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου  2019, λόγω κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας και έχουν καταστήσει ακατάλληλα για ποδόσφαιρο τα γήπεδα».