Δύο πολίτες της Καβάλας (συν)ομιλούν για την Τέχνη που συμβαίνει…

Η Λαμπρινή Ταχτατζή και ο Απόστολος Αγελαράκης συνομιλούν στην Παλιά Μουσική, μέσα από κείμενα που αγαπούν, για τη ζωή και τα βάσανα της, τη λογοτεχνία τη μουσική

Δύο πολίτες της Καβάλας διαβάζουν ανά δύο, κείμενα που αγαπούν, κείμενα που συνομιλούν, κατά κάποιον τρόπο, με την επαγγελματική τους ιδιότητα, συζητούν μεταξύ τους και με το κοινό για τη λογοτεχνία, τη μουσική, τα βάσανα του βίου και για χίλια δυο άλλα πράγματα που μας προβληματίζουν καθημερινά.

Η Λαμπρινή Ταχτατζή, γεννήθηκε στις 21-6-1957 στην Καβάλα. Σπούδασε Οικονομικά και Διασφάλιση Ποιότητας. Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες. Ζει μόνιμα στην Καβάλα.

Ο Απόστολος Π. Αγελαράκης, Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1967. Απόφοιτος Τμήματος Νομικής του ΑΠΘ. Μαχόμενος Δικηγόρος από το 1994. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών Τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Τμήματος Νομικής ΔΠΘ «Σπουδών Νοτιοανατολικής Ευρώπης». Νομικός Σύμβουλος Δήμου Καβάλας. Στο πρόσφατο παρελθόν συμμετείχε στην πολιτική ζωή και εξακολουθεί να μετέχει ως ενεργός πολίτης. Φιλίστωρ, θεατρόφιλος και φανατικός φίλος του βιβλίου. Έγγαμος, πατέρας τριών παιδιών.

Η εκδήλωση «Η Τέχνη Συμβαίνει» θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Μουσική την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 20.00. Είσοδος Ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.