ΕΠΣ Καβάλας: Ημερίδες για τις πρώτες βοήθειες και τον εθισμό στο διαδίκτυο

Ενημέρωση των ποδοσφαιριστών, των παραγόντων και των φίλων του ποδοσφαίρου για σημαντικά θέματα όπως οι πρώτες βοήθειες και οι προληπτικές εξετάσεις των αθλητών, αλλά και ο εθισμός των νέων στο διαδίκτυο, θα γίνει στις ημερίδες σε 4 περιοχές της Καβάλας

Συνολικά 5 ημερίδες (με τρία θέματα) προγραμματίζει να πραγματοποιήσει η ΕΠΣ Καβάλας, μέσα στον Φεβρουάριο, με στόχο να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες αλλά και όλους τους φίλους του αθλητισμού για θέματα που είναι σημαντικά και έχουν να κάνουν με τις πρώτες βοήθειες και την αντιμετώπιση του εθισμού των νέων στο διαδίκτυο. Οι ημερίδες αυτές θα διεξαχθούν στην Καβάλα, στα Λιμενάρια της Θάσου, στην Χρυσούπολη και την Ελευθερούπολη και παράλληλα μ’ αυτές θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα των ομάδων κάθε περιοχής.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ αναφέρει τα εξής: Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, προκειμένου να ενημερώσει τα σωματεία της, αλλά και όλον το φίλαθλο κόσμο του νομού μας, γνωστοποιεί συνοπτικά το πρόγραμμα των ημερίδων που θα διοργανώσει το αμέσως επόμενο διάστημα:

1. Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 19:00 μ.μ.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας. Θέμα ημερίδας: «Πρώτες Βοήθειες στα γήπεδα». Ομιλητής: Ιατρός Ευστάθιος Συμεωνίδης. Παράλληλα θα γίνει και η κοπή πίτας για τα σωματεία του Δήμου Καβάλας.

2. Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 18:00 μ.μ.

Αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου Λιμεναρίων «Κάστρο». Θέμα ημερίδας: «Αντιμετώπιση του εθισμού των νέων στο Διαδίκτυο». Ομιλήτρια:  Παιδοψυχολόγος Ασημίνα Αγγελίδου. Παράλληλα θα γίνει και η κοπή πίτας για τα σωματεία του Δήμου Θάσου.

3. Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 19:00 μ.μ.

Αίθουσα αμφιθεάτρου Δήμου Χρυσούπολης. Θέμα ημερίδας: «Πρώτες Βοήθειες στα γήπεδα». Ομιλητής: Ιατρός Αλέξανδρος Μαντούκ. Παράλληλα θα γίνει και η κοπή πίτας για τα σωματεία του Δήμου Νέστου.

4. Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 19:00 μ.μ.

Αίθουσα αμφιθεάτρου Δήμου Παγγαίου. Θέμα ημερίδας: «Η σπουδαιότητα έκδοσης ατομικής κάρτας υγείας ποδοσφαιριστή». Ομιλητής: Καρδιολόγος Ηλίας Στιμπίρης. Παράλληλα θα γίνει και η κοπή πίτας για τα σωματεία του Δήμου Παγγαίου.

5. Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 18:30 μ.μ.

Aίθουσα αμφιθεάτρου Νομαρχίας Καβάλας. Θέμα ημερίδας: «Αντιμετώπιση του εθισμού των νέων στο διαδίκτυο». Ομιλητές: Παιδοψυχολόγος Ασημίνα Αγγελίδου, εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας (ειδικοί επί του θέματος).

Οι ημερίδες είναι ανοιχτές για κάθε ενδιαφερόμενο. Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στον γραμματέα της ΕΠΣ Καβάλας, Χρόνη Γαϊτατζή.