Τζαζ για όλη την οικογένεια από τους Jazz and Us με οικοδεσπότη το Ωδείο «Νεάπολις» [φωτογραφίες]

Μικροί και μεγάλοι άκουσαν και... έμαθαν για την τζαζ-Επόμενο ραντεβού με το Ωδείο «Νεάπολις» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας σε μια βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής από τον Πάρη Τσίρτση

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε η συναυλία «Τζαζ για παιδιά» από το Ωδείο «Νεάπολις» και τους Jazz and Us στον φιλόξενο χώρο του καφέ “Marine”.

H συναυλία τελικά αποδείχθηκε… φιλική για όλη την οικογένεια, καθώς οικογένειες με παιδιά κάθε ηλικίας γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο της συναυλίας και πέρασαν μία ώρα ακούγοντας πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία της τζαζ μουσικής από τον Christopher Baka, καθώς και κομμάτια αυτού του είδους της μουσικής.

Η διεύθυνση του Ωδείου «Νεάπολις» ευχαριστεί θερμά τους μουσικούς Christopher Baka (ντραμς), Πάρη Τσίρτση (πιάνο) και Κωνσταντίνο Κιρκιτζώτη (σαξόφωνο) για την ευκαιρία την οποία έδωσαν στους μικρούς ακροατές και στις οικογένειές τους να ακούσουν ένα είδος μουσικής «ξένο» στα περισσότερους.

Η επόμενη προγραμματισμένη συναυλία του Ωδείου «Νεάπολις» είναι στις 8 Μαΐου 2019 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας με τη βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής από τον Πάρη Τσίρτση, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.