«Ανάσα για τον Δήμο»: Η εκλογική μάχη ξεκίνησε και επίσημα από το Πρωτοδικείο Καβάλας

Κατατέθηκε η υποψηφιότητα-ψηφοδέλτιο του συνδυασμού με επικεφαλής τη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα-Το μήνυμά της στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Κατατέθηκε το βράδυ της Κυριακής 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδικείο Καβάλας η υποψηφιότητα-ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανάσα για τον Δήμο» με επικεφαλής τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα.

Στο μήνυμά της ενόψει της εκλογικής μάχης που έπεται η κ. Τσανάκα ανέφερε τα εξής: «Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο το οποίο αποτελείται από εξαίρετες προσωπικότητες που η καθεμία διακρίνεται στον τομέα της και οι οποίες μου έκαναν την τιμή να με εμπιστευθούν. Ένα ψηφοδέλτιο που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του νέου τοπίου όπως αυτό έχει διαμορφωθεί.

Συνδυάζει την ΕΜΠΕΙΡΙΑ και τη ΓΝΩΣΗ με την ΑΝΑΝΕΩΣΗ και την ικανότητά μας για ΣΥΝΘΕΣΗ. Είναι ένα ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ. Το 2014 δεσμευτήκαμε να σταθούμε δίπλα στους δημότες μας και να δώσουμε μια ανάσα στην πόλη μας. Τηρήσαμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας και με το ίδιο αίσθημα ευθύνης θα το πράξουμε και τώρα. Η Καβάλα βρίσκεται στο σωστό δρόμο».