«Πρασίνισε» το Βερούλειο στάδιο [Φωτογραφίες]

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του φυσικού χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο του σταδίου

Το τελευταίο από τα συνολικά 12 δρομολόγια του φορτηγού, που ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης, το οποίο μετέφερε τα κομμάτια του φυσικού χλοοτάπητα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (6/5) και ύστερα από λίγες μόνο ώρες οι εργασίες για την τοποθέτηση του ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στο Βερούλειο στάδιο. Το ανακαινισμένο ιστορικό γήπεδο της Καβάλας «πρασίνισε» πλέον, ακολουθώντας τον προγραμματισμό των εργασιών που όπως είχε τονιστεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα θα συνεχιζόταν εντατικά και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Απομένουν οι τελευταίες «πινελιές» που έχουν να κάνουν με την τοποθέτηση των πλαστικών καθισμάτων στις κερκίδες, στα χρώματα των ομάδων που χρησιμοποιούν το γήπεδο ως έδρα (σ. σ. κάτι που άρεσε στους περισσότερους) και απ’ εκεί και πέρα το τελευταίο βήμα είναι η τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα (τελευταίας γενιάς) που έχει ήδη παραγγελθεί από το εξωτερικό.

Απ’ την στιγμή που οι εργασίες στα αποδυτήρια των διαιτητών και των φιλοξενούμενων έχουν ολοκληρωθεί, μπορεί με ασφάλεια να ισχυριστεί κανείς ότι στο Βερούλειο στάδιο άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της ριζικής ανακαίνισης. Οι παράγοντες των ομάδων παρακολουθούν με ικανοποίηση τις εξελίξεις και περιμένουν με ανυπομονησία να επιστρέψουν στο σύγχρονο «σπίτι» τους μετά από ένα χρόνο απουσίας!