ΑΟ Καβάλα: Τέλος ο Ζέρης, παραμένει ο Τουμανίδης

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσουν οι περισσότερες από τις περιπτώσεις των παικτών που φόρες πέρσι την φανέλα της ομάδας

Aρνητικά φαίνεται πως απάντησε στην πρόταση για παραμονή στις τάξεις της ομάδας του ΑΟΚ και στο πρωτάθλημα της Football League, ο Αλέξανδρος Ζέρης. Ο ικανότατος δεξιός οπισθοφύλακας που ήταν από τους βασικούς άξονες της Καβάλας στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ήταν μέσα στα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη για τη νέα χρονιά, ωστόσο το καλό πρωτάθλημα που έκανε τον έβαλε στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσφορά  που του έγινε ήταν από τις μεγαλύτερες στο φετινό ρόστερ του ΑΟΚ, ωστόσο εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν δελεάστηκε μιας και είχε στα χέρια πολύ καλύτερες… Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Football League με τα χρώματα ομάδας από μεγάλο νησί της χώρας.

Απ’ εκεί και πέρα είναι γνωστό ότι στον ΑΟΚ έχουν καταθέσει το ενδιαφέρον τους για ακόμα δύο βασικά στελέχη της περσινής ενδεκάδας, και συγκεκριμένα τους Βασίλη Γαβριηλίδη και Κώστα Μαρκόπουλο, απ’ τους οποίους περιμένει τις απαντήσεις τους. Η ομάδα άλλαξε κατηγορία, οι απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών είναι λογικό να είναι ανεβασμένες, ωστόσο στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα περιθώρια τους δεν είναι μεγάλα, δεδομένων των μεγάλων δυσκολιών που θα βρουν μπροστά τους τη νέα χρονιά στον οικονομικό τομέα.

Απ’ εκεί και πέρα, μπορεί ο Ζέρης να αποτελεί παρελθόν, στο «Ανθή Καραγιάννη» όμως θα συνεχίσει να αγωνίζεται (κατά πάσα πιθανότητα) ο Σάββας Τουμανίδης, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε. Αντίθετα δεν θα συνεχίσουν στην Καβάλα, τόσο ο Γιώργος Λίτσκας όσο και ο Κροάτης Σβεν Γιαντσίνοβιτς.

Τις επόμενες ημέρες θα κριθούν οι περισσότερες από τις περιπτώσεις των παικτών που αγωνίστηκαν πέρσι στην ομάδα, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την έλευση των νέων μεταγραφών, τόσο από την αγορά της Καβάλας (όπου εκεί έχει γίνει αρκετή δουλειά) όσο και από γενικότερα.