Καβάλα: Τρακτέρ «βούτηξε» σε χαντάκι 20 μέτρων [φωτογραφίες]

Ο αγρότης κινούνταν κοντά στο Ελαιοχώρι του δήμου Παγγαίου όταν ξαφνικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι-Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού

Άγιο είχε ο ηλικιωμένος αγρότης στον δήμο Παγγαίου, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι βάθους περίπου 20 μέτρων. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουλίου 2019 λίγο μετά τις 18:00 στον περιφερειακό του Ελαιοχωρίου, μεταξύ του χωριού και του Μυρτόφυτου.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, μια επιχείρηση η οποία στέφθηκε από επιτυχία, καθώς ο αγρότης ανασύρθηκε ζωντανός από τη χαράδρα και μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καβάλας.




Σε δεύτερη φάση ξεκίνησε μια ακόμα επιχείρηση από τους άνδρες της Πυροσβεστικής, αυτή της ανάσυρσης του τρακτέρ, καθώς τα καύσιμα που χύθηκαν από το όχημα στη χαράδρα είναι ικανά να προξενήσουν πυρκαγιά.