Ηρακλής Καβάλας: Πικρία για την ακύρωση της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΟΚ 1965

Ο Ηρακλής Καβάλας κάνει λόγο για μια συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών η οποία «ναυάγησε» πριν καν αρχίσει με ευθύνη του ΑΟΚ-Συνεχίζεται κανονικά η συνεργασία του Συλλόγου με τον ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα

Ανακοίνωση για μια συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών με την ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 η οποία «ναυάγησε» πριν καν αρχίσει εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή Καβάλας, εκφράζοντας παράλληλα την πικρία της για την εν λόγω εξέλιξη και καταλογίζοντας την ευθύνη στον ΑΟΚ, ενώ διευκρινίζει ότι η συνεργασία του Συλλόγου με τον ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα θα συνεχιστεί κανονικά.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Καβάλας

Εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου όλη η πόλη της Καβάλας γνωρίζει για το καινοτόμο πρόγραμμα συνεργασίας που ξεκίνησε μεταξύ του ΑΟ Καβάλα και του Ηρακλή Καβάλας σε επίπεδο Ακαδημιών.

Η συνεργασία αυτή ήταν αποτέλεσμα της μελέτης που έγινε από ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο του ποδοσφαίρου των μικρών ηλικιών (προπονητές Ακαδημιών ΑΟ Καβάλα, Ηρακλή, καθηγητές ΕΠΟ). Μια ενέργεια που η εφαρμογή της μέσα στο γήπεδο, από την πρώτη στιγμή έκανε χαρούμενους τους μικρούς αθλητές των δύο Ακαδημιών, αγκαλιάστηκε από τους γονείς τους και είχε θετικές κριτικές από ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Μετά από τρεις εβδομάδες εφαρμογής και καλών κριτικών, έκρινε η ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 παρά τη θετική εισήγηση του τεχνικού της επιτελείου και για δικούς της λόγους να ακυρώσει τη συμφωνία που χτίστηκε με πολύ δουλειά και υπευθυνότητα απέναντι στα μικρά παιδιά όλο το καλοκαίρι.

Ο Σύλλογός μας ο Ηρακλής Καβάλας συνεχίζει, η ιστορία του δεν του επιτρέπει να σταματά. Θέλαμε να είμαστε καινοτόμοι και να περάσουμε στους μικρούς αθλητές νέες ιδέες και πρότυπα!

Ο Ηρακλής Καβάλας και η ακαδημία του, ο ιστορικότερος σύλλογος της πόλης, συνεχίζει στα γήπεδά του, στο Περιγιάλι και στο νέο Βερούλειο.

Ευχαριστούμε τον ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα για την άψογη συνεργασία που είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε, όντας ερασιτέχνες.