Θόδωρος Μουριάδης: Η ζημιά στον δρόμο στην Αγία Παρασκευή θα αποκατασταθεί άμεσα

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες-Για γερασμένες υποδομές έκανε λόγο ο δήμαρχος Καβάλας-Υιοθετείται σύγχρονος τρόπος καθαρισμού των φρεατίων-Ματαιώνεται η συνεδρίαση της Πέμπτης

Οι ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν στον δήμο της Καβάλας και δη στην πόλη από το πέρασμα της πρόσφατης κακοκαιρίας απασχόλησαν και τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας το απόγευμα της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου 2019.

Ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης έκανε ιδιαίτερη μνεία στη ζημιά η οποία προκλήθηκε στο πεζοδρόμιο της Χρυσοστόμου Σμύρνης στην Αγία Παρασκευή (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) αναφέροντας ότι ειδοποιήθηκε ο εργολάβος και οι εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς θα ξεκινήσουν εντός των επόμενων ημερών, ενώ θα ξαναχτιστεί το πέτρινο τοιχίο.




Ο κ. Μουριάδης έκανε επίσης λόγο για γερασμένες υποδομές οι οποίες θα πρέπει να ανανεωθούν, ενώ αναφερόμενος στα φρεάτια των όμβριων υδάτων, πληροφόρησε ότι θα αγοραστεί μηχάνημα για τον γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό τους.

Ματαιώνεται η συνεδρίαση της Πέμπτης

Μετά από αίτημα της τέως δημάρχου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμητρας Τσανάκα το οποίο έγινε δεκτό από το Σώμα, η συνεδρίαση της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου 2019 θα «συγχωνευτεί» με τη συνεδρίαση της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:00 και εκεί θα συζητηθούν και τα προ ημερησίας διατάξεως θέματα.