Τελικά θα γίνει το Kavala AirSea Show 2020;

«Σιγή ασυρμάτου» από τους φορείς οι οποίοι εμπλέκονται και δηλώνουν ότι θέλουν το show-Καμία συνάντηση δεν έχει γίνει μέχρι τώρα με τους εκπροσώπους της διοργάνωσης και τον Παναγιώτη Γεωργιάδη

«Σιγή ασυρμάτου» τηρείται από τους φορείς οι οποίοι εμπλέκονται στη διοργάνωση του Kavala AirSea Show (Περιφέρεια ΑΜ-Θ, δήμος Καβάλας, ΟΛΚ, Επιμελητήριο), αν και προφορικά, άπαντες δηλώνουν ότι το θέλουν το show.

Σε πρακτικό επίπεδο, ήδη ο δήμος Καβάλας προϋπολόγισε 40.000 ευρώ για τη διοργάνωση του 2020 (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ), ενώ και η Περιφέρεια θα το επιχορηγήσει με ένα ποσό, ωστόσο πέραν τούτου, δεν έχει γίνει καμία κρούση ή συνάντηση με τη διεύθυνση της διοργάνωσης και τον διευθυντής της Σμήναρχο ε.α. Παναγιώτη Γεωργιάδη.

Ο χρόνος, πάντως, «τρέχει» εις βάρος του show, το οποίο απαιτεί μια πολύχρονη και ιδιαίτερη προετοιμασία, καθώς άπτονται αυτού θέματα ασφαλείας και φιλοξενίας πληρωμάτων και ανθρώπων από όλον τον κόσμο που θέλουν να το παρακολουθήσουν, θέματα τα οποία δεν μπορούν να καλυφθούν την τελευταία στιγμή.

Πάντως μέχρι στιγμής το μόνο που είναι στον… αέρα δεν είναι τα αεροσκάφη, αλλά το ίδιο το show, παρά τα προϋπολογισθέντα ποσά από τους εμπλεκόμενους.