Κορονοϊός: Γεγονός ο πρώτος θάνατος στη «γειτονιά» μας από τον ιό!

Κατέληξε στο νοσοκομείο 77χρονος από την Ξάνθη - Τα αποτελέσματα του τεστ για τον κορονοϊό έγιναν γνωστά μετά τον θάνατό του

Ένας ηλικιωμένος είναι το πρώτο θύμα του κορονοϊού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και συγκεκριμένα στην Ξάνθη. Πρόκειται για έναν 77χρονο από τον Εχίνο ο οποίος είχε σοβαρά άλλα προβλήματα υγείας, και κατέληξε την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του xanthi2.gr, το τεστ για τον κορονοϊό έγινε στον ηλικιωμένο πριν τον θάνατο καθώς υπήρξε συσχέτιση και με άλλα κρούσματα στον οικισμό και το αποτέλεσμα ήρθε μετά το θάνατο και επιβεβαίωσε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό.




Συνολικά άλλα 8 κρούσματα έχουν ανακοινωθεί επίσημα στην Ξάνθη, 4 εκ των οποίων νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, δύο από αυτά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Ξάνθης

«Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με λύπη ανακοινώνει ότι το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του».