ΕΣΠΕΕ Καβάλας: Απαιτούνται επιπλέον μέτρα προστασίας για όσους μετατίθενται από Μονάδες της Ξάνθης

Με έγγραφό της η Ένωση Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας μεταφέρει στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό των συναδέλφων και μελών της

Την έντονη ανησυχία της και τον προβληματισμό της εκφράζει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ.) για όσους μετατίθενται από τη Ξάνθη -όπου καταγράφονται πολλά κρούσματα κορονοϊού– και παρουσιάζονται σε Μονάδες της Καβάλας και ζητάει επιπλέον μέτρα προστασίας.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει στο έγγραφό της η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας προς την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας, «πρέπει να ληφθούν επιπλέον μέτρα προστασίας στο πλαίσιο της προστασίας των στρατιωτών-στελεχών που παρουσιάζονται στις Μονάδες, μετατιθέμενοι από Μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, με επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου Covid-19 και οι οποίοι, αν και δεν εμφανίζουν συμπτώματα, εντούτοις είναι πιθανόν να είναι ασυμπτωματικοί φορείς της εν λόγω νόσου».

Το έγγραφο της ΕΣΠΕΕ Καβάλας και τα μέτρα τα οποία ζητάει να ληφθούν

Με το παρόν έγγραφό μας, επιτρέψτε μας να σας μεταφέρουμε την έντονη ανησυχία και προβληματισμό συναδέλφων μας-μελών μας που υπηρετούν σε Μονάδες-Ανεξάρτητες Υπομονάδες της Π.Ε. Καβάλας, σχετικά με τα επιπλέον μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν, στο πλαίσιο της προστασίας των στρατιωτών-στελεχών που παρουσιάζονται στις Μονάδες μας, μετατιθέμενοι από Μονάδες της Π.Ε. Ξάνθης, με επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου Covid-19, οι οποίοι, αν και δεν εμφανίζουν συμπτώματα, εντούτοις είναι πιθανόν να είναι ασυμπτωματικοί φορείς της εν λόγω νόσου.

Συμμεριζόμενοι τις ανησυχίες τους/μας, παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας, προκειμένου να ληφθούν κατάλληλα προληπτικά μέτρα προστασίας τόσο των στρατιωτών όσο και των συναδέλφων μας.

*Πηγή: armynow.gr