«Αυτοψία» Αντωνιάδη στο Σφαγείο της ΚΡΕΚΑ ενόψει Πάσχα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε πως «το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι υψηλό, τηρούνται όλοι οι κανόνες και οι προδιαγραφές που έχουν τεθεί»

ΟΑντιπεριφερειάρχης Καβάλας μετέβη μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και  Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στο Σφαγείο της ΚΡΕΚΑ ΑΕ για να  διαπιστώσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών ως προς τη διαδικασία σφαγής των αμνοεριφίων ενόψει του Πάσχα.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε: «Το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι υψηλό, τηρούνται όλοι οι κανόνες και οι προδιαγραφές που έχουν τεθεί, ενόψει της πανδημίας του Covid-19, ώστε το ελληνικό σφάγιο να φτάσει στο πασχαλινό τραπέζι με τον πλέον ελεγμένο και επωφελή τρόπο. Οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τα κλιμάκια των αρμόδιων υπηρεσιών προκειμένου ο Έλληνας καταναλωτής να έχει στο τραπέζι του εγγυημένα και ελεγμένα κρέατα και τρόφιμα».