Νέα Πέραμος Καβάλας: Ζημιές στο… καΐκι από τη «σύγκρουση» με το αυτοκίνητο που έπεσε στο λιμάνι

Επιβεβαιώθηκε και από τον ιδιοκτήτη του οχήματος ότι «λύθηκε» το χειρόφρενο-Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού για το ατύχημα

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα για το ατύχημα το οποίο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαΐου 2020 στο λιμάνι της Νέας Περάμου του Δήμου Παγγαίου, όπου ένα αυτοκίνητο έφυγε από την προβλήτα, έπεσε στο νερό και «σταμάτησε» σε δυο καΐκια, χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί, καθώς τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στα σκάφη δεν υπήρχαν επιβάτες (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καβάλας για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος χωρίς επιβαίνοντες στον λιμένα Ελευθερών Καβάλας.

Άμεσα μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι το όχημα βρισκόταν μεταξύ της προβλήτας και μπροστά από το πρωραίο τμήμα δύο (02) ΕΠ/ΚΩΝ-Α/Κ σκαφών.

Το εν λόγω όχημα ανασύρθηκε από γερανοφόρο όχημα, ενώ κατά δήλωση του ιδιοκτήτη ολίσθησε λόγω μη ορθής χρήσης του χειρόφρενου.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση και δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων, ενώ κατά δήλωση του ιδιοκτήτη του ενός ΕΠ/ΚΟΥ-Α/Κ σκάφους υπήρξαν υλικές ζημιές, καθώς και εισροή υδάτων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.