Kavala BC: Κώστας Αμπατζάς ο 4ος…

Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του 26χρονου γκαρντ, που είναι η 4η μεταγραφική κίνηση της ομάδας

Ο Κώστας Αμπατζάς είναι και επίσημα πλέον η 4η μεταγραφική κίνηση της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας στη φετινή περίοδο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, προέρχεται από μια διετή επιτυχημένη παρουσία με τα χρώματα του Ανατόλια της Θεσσαλονίκης, ενώ έχει περάσει και από τη ΧΑΝΘ, το Στρατώνι και την Ευρώπη ’86. Ο 26χρονος γκάρντ ύψους 1.87 ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Ο Κώστας Αμπατζάς εναι η 4η μεταγραφή της Energean Kavala BC. O Kωστας Αμπατζας έχει αγωνισθεί στην ΧΑΝΘ-Στρατώνι –Ευρώπη  ’86 και στο Ανατόλια. Κώστα καλώς ήρθες»!

Στους Ίκαρους Τρικάλων ο Νταλός

Η προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με αμείωτο ρυθμό, μιας και όπως έχει τονιστεί και άλλες φορές, στην ουσία η φετινή ομάδα θα χτιστεί από την αρχή. Από το περσινό σύνολο που τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής (Βόρειος Όμιλος), τελικά θα παραμείνουν μόνο 2 αθλητές. Πρόκειται για τον Πέτρο Σαββίδη, η συμφωνία του οποίου με την ομάδα έχει ήδη ανακοινωθεί και του νεαρού Κώστας Μπανάσας. Στην Ένωση ήθελαν να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά και ο σέντερ Δημήτρης Νταλός, ο οποίος ως γνωστόν είχε υποστεί ρήξη χιαστού, λίγες εβδομάδες πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να επιστρέψει στο Θεσσαλικό κάμπο και να αγωνιστεί με τους Ίκαρους Τρικάλων.

Μετά το 15Αυγουστο η έναρξη της προετοιμασίας

Σε ότι αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας για την προετοιμασία, εν όψει της επιστροφή της στην Α2 Εθνική κατηγορία, αυτή σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα τοποθετείται τις πρώτες ημέρες μετά το 15Αυγουστο. Κι αυτό γιατί η νέα αγωνιστική περίοδος αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου, εκτός απροόπτου φυσικά. Μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα η Ένωση θέλει να κλείσει με το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ της.