Καβάλα: Επανέρχεται το BLUE STAR CHIOS

Θα αντικαταστήσει για λίγες μέρες το BLUE STAR MYKONOS

Αλλαγές αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στη γραμμή του βορειοανατολικού Αιγαίου, αφού το BLUE STAR MYKONOS θα πάρει ένα διάλειμμα μιας εβδομάδας από τις δρομολογιακές του υποχρεώσεις και θα αντικατασταθεί από το BLUE STAR CHIOS.

Έτσι από τις 27 Οκτωβρίου 2020 έως και τις 3 Νοεμβρίου 2020, σύμφωνα πάντα με το σύστημα κρατήσεων, το BLUE STAR CHIOS θα κληθεί να αναλάβει τη γραμμή από Πειραιά προς Σύρο-Μύκονο-Εύδηλο-Άγιο Κήρυκο-Καρλόβασι-Βαθύ-Χίος-Οινούσσες-Μυτιλήνη-Λήμνος-Καβάλα.

Από τις 4 Νοεμβρίου 2020 θα επανέλθει στα δρομολόγιά του το BLUE STAR MYKONOS το οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2021, έπειτα το BLUE STAR CHIOS θα το αντικαταστήσει και πάλι μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2021. Τo BLUE STAR CHIOS από τις 4 Νοεμβρίου 2020 θα αντικαταστήσει το BLUE STAR DELOS στη γραμμή Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Ίος-Σαντορίνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου 2020 θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας το XΙΟΣ ως BLUE STAR CHIOS πλέον με τα νέα χρώματα και σινιάλα του.

*Πηγή: kavalaportnews.gr