Απόπειρα δολοφονίας στα Κηπιά Καβάλας: Αρνείται τις κατηγορίες ο αδελφός του θύματος

Ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη - Τι δηλώνει στο KAVALA POST ο συνήγορός του Μανώλης Βονικάκης: «Ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος»

Σοκ στην κοινωνία της Καβάλας αλλά και στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η σύλληψη, το πρωί της Τρίτης 30 Μαρτίου 2021, ενός 70χρονου στα Κηπιά του Δήμου Παγγαίου ο οποίος κατηγορείται ότι μετά από διαπληκτισμό αποπειράθηκε να σκοτώσει τον ίδιο του τον αδελφό! [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ]

Το θύμα, 62 ετών, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, έχοντας τραυματιστεί με μαχαίρι στην προκάρδια χώρα.

Την υπεράσπιση του 70χρονου έχει αναλάβει ο δικηγόρος-ποινικολόγος Μανώλης Βονικάκης ο οποίος ζήτησε και πήρε από τον Ανακριτή Καβάλας προθεσμία για να απολογηθεί ο πελάτης του το πρωί της Πέμπτης 1 Απριλίου 2021, στις 10:00.

Μιλώντας στο KAVALA POST για την υπόθεση, ο κ. Βονικάκης δήλωσε ότι δεν έχει ακόμη στη διάθεσή του τη δικογραφία. Αυτό θα γίνει το πρωί της Τετάρτης 31 Μαρτίου 2021, έτσι ώστε «να χαραχθεί μία στέρεη υπερασπιστική γραμμή ερειδόμενη σε τυχόν υπάρχουσα αποδεικτική τεκμηρίωση που υπάρχει στη δισκογραφική ύλη».

«Εύχομαι το θύμα να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος. Αρνείται την κατηγορία», συμπλήρωσε ο Μανώλης Βονικάκης.