ΕΠΣ Καβάλας: Τσάμαρης και Ρουμελιώτης στο πλευρό του Γιώργου Πριονίδη

Ακόμα δύο παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της παράταξης τους, στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, ανακοίνωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΚ

Ακόμα δύο υποψηφίους που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΣ Καβάλας, ανακοίνωσε ο Γιώργος Πριονίδης. Στο πλευρό του νυν ταμία της Ένωσης και υποψηφίου προέδρου θα βρίσκονται δύο γνωστά στελέχη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Καβάλας.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της ΑΕ Καβάλας Σταμάτη Τσάμαρη καθώς και το νυν αντιπρόεδρο της ΕΠΣΚ και εκπρόσωπο του Βρασίδα Ν. Περάμου Δημήτρη Ρουμελιώτη.

Όπως έγινε γνωστό τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλα ονόματα υποψηφίων που θα συνταχθούν με την υποψηφιότητα Πριονίδη, η οποία είναι και η μοναδική που υπάρχει μέχρι στιγμής στο προσκήνιο.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Μαΐου ο Γιώργος Πριονίδης είχε κάνει γνωστούς τους πρώτους 7 υποψηφίους που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο που θα ηγηθεί και οι είναι οι εξής:

  1. Μηλιάδης Ιωάννης (Πρόεδρος ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα)
  2. Αμπατζής Δημήτρης (Πρόεδρος ΠΑΟΚ Καβάλας)
  3. Πετσινάκης Σταύρος (Γραμματέας Θεαγένη Θάσου)
  4. Αποστολακάκης Αναστάσιος (Αντιπρόεδρος Ασπίδας Πολυστύλου)
  5. Ζερτελίδης Ανδρέας (Εκπρόσωπος ΠΑΟΚ Mundialito)
  6. Σαλπιγκτής Σάββας (Εκπρόσωπος Ηρακλή Καβάλας)
  7. Τζίκας Νεκτάριος (Εκπρόσωπος Μέγα Αλέξανδρου Φιλίππων).

Συγχαρητήρια στις ομάδες Γ’ Εθνικής της Καβάλας για τη σωτηρία τους

Εν τω μεταξύ, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με ανακοίνωση της συγχαίρει θερμά τις ομάδες της δύναμής της που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, για την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο Αετός Οφρυνίου, ο Νέστος Χρυσούπολης και ο ΑΣ Ορφανίου Νέος Μέγας Αλέξανδρος εξασφάλισαν την παραμονή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μία αγωνιστική πριν το τέλος και θα συνεχίσουν να εκπροσωπούν το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο στις εθνικές κατηγορίες και τη σεζόν 2021-2022.

Πιο ειδικά, ο Αετός Οφρυνίου απέδειξε για μία ακόμη χρονιά την ποιότητα της ομάδας του, καταλαμβάνοντας μάλιστα υψηλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα, δείχνοντας ότι αποκτά πλέον μόνιμη θέση στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες.

Ο Νέστος Χρυσούπολης, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε στην αρχή της σεζόν, βρήκε τις δυνάμεις και τη μαχητικότητα να κερδίσει αυτό που του αξίζει. Από την πλευρά του, ο ΑΣ Ορφανίου Νέος Μέγας Αλέξανδρος απέδειξε στην πρώτη του χρονιά στα μεγάλα σαλόνια της Γ’ Εθνικής, ότι μόνο τυχαία δεν βρέθηκε εκεί, κερδίζοντας το σεβασμό και μία θέση στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Σε μία ιδιαίτερη και δύσκολη, από κάθε άποψη, χρονιά οι ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις, δείχνοντας την ποιότητα του ποδοσφαιρικού υλικού τους και τις μεγάλες αντοχές του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου. Τα σπουδαία είναι μπροστά μας.

Θερμά συγχαρητήρια στους προέδρους, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και των τριών ομάδων για την προσπάθεια και το υψηλό αγωνιστικό τους προφίλ.