Ελευθερούπολη: Ένα bazaar γεμάτο από χειροποίητα προϊόντα και… τα πιο αισιόδοξα χαμόγελα

Τα παιδιά του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας έφτιαξαν και φέτος ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, αποσπώντας τον θαυμασμό του κόσμου, μεταξύ αυτών και του Δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη

Χριστουγεννιάτικα bazaar πραγματοποιεί το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και σ’ αυτό το πλαίσιο στην Ελευθερούπολη, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει και να αγοράσει τα προϊόντα τα οποία έφτιαξαν τα παιδιά του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας και παράλληλα να ενισχύσει το έργο του Κέντρου.

Στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι υπήρχαν, μεταξύ άλλων, κεριά διαφόρων μεγεθών, κηραλοιφές και προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος τα οποία κατασκευάζονται στα εργαστήρια της δομής, αλλά και τα πιο αισιόδοξα χαμόγελα και αγκαλιές, αυτές των παιδιών και του προσωπικού, απότοκος των δημιουργικών ωρών και των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται εντός κι εκτός δομής.

«Τα εκθέματα που παρουσίασαν τα παιδιά του θεραπευτηρίου, όπως κεριά διαφόρων μεγεθών, κηραλοιφές και προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, φτιαγμένα όλα με πολύ μεράκι, ήταν πραγματικά πανέμορφα. Ο Δήμος Παγγαίου συγχαίρει όλο το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων για την προσφορά τους στα παιδιά αυτά και εκφράζει τον θαυμασμό του για τη δύναμη ψυχής και τις ιδιαίτερες ικανότητες αυτών των παιδιών. Καλές γιορτές και καλή χρόνια με υγεία σε όλους», ανέφερε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του επισκέφτηκε το bazaar και ενίσχυσε το έργο της δομής.