Πάνθηρες Καβάλας: «Επένδυση» με την Ιουλία Κερασοβίτη

Η νεαρή αθλήτρια από τη Νίκη Λευκάδας θα ενισχύσει την ομάδα νεανίδων και γυναικών του συλλόγου

Η προσπάθεια των Πανθήρων για ενίσχυση του έμψυχου υλικού της, τόσο στο γυναικείο τμήμα όσο και σ’ αυτό των νεανίδων είναι συνεχόμενη. Σ’ αυτό το πλαίσιο η ομάδα της Καβάλας πρόσθεσε στο ρόστερ της ένα ακόμα νεαρό και ταλαντούχο κορίτσι από τη Λευκάδα. Πρόκειται για την Ιουλία Κερασοβίτη η οποία αγωνιζόταν στη Νίκη Λευκάδας.

Έχει ύψος 1,85 και από το καλοκαίρι ήταν μέλος της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, καθώς προωθήθηκε από το τμήμα των κορασίδων με το οποίο κάθε χρόνο κέρδισε το πρωτάθλημα στην τοπική κατηγορία. Αγωνίζεται στη θέση «3» και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα κορασίδων.

Με ανακοίνωση τους οι Πάνθηρες την καλωσόρισαν στην Καβάλα και ευχαρίστησαν τη Νίκη Λευκάδας για τη συνεργασία καθώς και την οικογένεια της για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε.

Αναλυτικά: «Καλωσορίζουμε στους Πάνθηρες Καβάλας την αθλήτρια Ιουλία Κερασοβίτη η οποία θα ενισχύσει τις ομάδες νεανίδων και γυναικών του συλλόγου μας.

Είμαστε βέβαιοι για την σημαντική της αγωνιστική προσφορά και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στα γήπεδα, στο σχολείο και στη ζωή.

Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την Νίκη Λευκάδας για το θετικό πνεύμα και την συναίνεση της στην πραγματοποίηση της μεταγραφής όπως επίσης την οικογένεια της Ιουλίας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.

Ιουλία Καλωσόρισες»!