Το Kavala Trail Run επέστρεψε δριμύτερο…

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω κορονοϊού, η διοργάνωση του ΣΧΟ και ΕΟΣ Καβάλας έφερε στη Χωράφα περισσότερους από 500 αθλητές από την πόλη, την περιφέρεια και τη Βόρεια Ελλάδα

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 500 αθλητών από την Καβάλα, τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και από μακρινές περιοχές, το Kavala Trail Run επέστρεψε το πρωί της Κυριακής 13/3, μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω του κορονοϊού! Ο μεγάλος αγώνας που διοργανώνει ο ΣΧΟ και ο ΕΟΣ Καβάλας πραγματοποιήθηκε στο περιαστικό δάσος της πόλης, με εκκίνηση και τερματισμό τη Χωράφα, όπου πλήθος κόσμου μαζεύτηκε όχι μόνο για να συμμετέχει στη διοργάνωση αλλά και να χειροκροτήσει τους αθλητές.

Φέτος ήταν η 8η χρονιά της διοργάνωσης, που αποτελεί πλέον θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και οι αθλητές είχαν να επιλέξουν μια από τις δύο διαδρομές, την «μικρή» που ήταν 5.500 μέτρων και την  μεγάλη 13.000 μέτρων!

Η διοργάνωση πέρα από την αγωνιστική επιτυχία, ήταν άρτια διοργανωτικά και αυτό οφείλεται στην εξαιρετική προετοιμασία των μελών διοργανωτών αλλά και την υποστήριξη που έτυχαν από τους χορηγούς. Σημαντική ήταν και η βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Διασωστικής Ομάδας, όπως επίσης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωράφας που πρόσφερε στον τερματισμό ζεστό τραχανά, αλλά και των μελών του τμήματος αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής του ΟΑΕΔ Καβάλας που πρόσφερε κέικ και φρούτα.