Α2 Εθνική Μπάσκετ: Τηλεοπτικό το ντέρμπι ΓΣΕ-Καβάλα

Αλλάζει ημέρα και ώρα έναρξης το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής – Από το Σάββατο «μετακομίζει» την Κυριακή στις 15.00  και θα μεταδοθεί από το ERTFLIX

Tην ώρα που η ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΟΚ θα αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου για το πρωτάθλημα της Super League 2 στο «Ανθή Καραγιάννη», στην Ελευθερούπολη θα πραγματοποιείται το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της A2 Εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ, ανάμεσα στον ΓΣΕ και την Καβάλα BC.

Σε κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος η ΕΡΤ επιλέγει και μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί απ’ ευθείας τηλεοπτικά από την πλατφόρμα της ERTFLIX, το μεσημέρι της Κυριακής (15.00), και στην προκειμένη περίπτωση επέλεξε το ντέρμπι της Καβάλας, το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου 19/3, όπως όλες οι άλλες αναμετρήσεις.

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή από την επίσημη σελίδα του ΓΣΕ στο fb όπου χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι «Κυριακή στις 15.00 και τηλεοπτικό το παιχνίδι της ομάδας μας με την ΕΚ Καβάλας. Αλλαγή μέρας και ώρας λόγω ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης». Πλέον αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Οι δύο ομάδες έχουν μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα με τον ΓΣΕ να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο του στα πλέι – οφ για την άνοδο στην Basket League έχοντας 13 νίκες και 5 ήττες, ενώ η Ένωση που θέλει να εξασφαλίσει την σωτηρία της βρίσκεται στην 8η θέση με 11-8. Υπενθυμίζεται ότι στον 1ο γύρο στο «Αλ. Δήμογλου» στην Καλαμίτσα ο ΓΣΕ επικράτησε της Καβάλας με 69-85.