Άρωμα… Καβάλας στο 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Προσκεκλημένος (και) ο 22χρονος Καβαλιώτης σκηνοθέτης, Στυλιανός Παπαδημητρίου, ανάμεσα σε μεγάλα διεθνή ονόματα της 7η Τέχνης

Το 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες του και στην πόλη θα χτυπάει η καρδιά της 7ης Τέχνης, με τη συμμετοχή διεθνούς φήμης εκπροσώπων της.

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που προσεκλήθησαν είναι και ο δημιουργός της βραβευμένης ταινίας μικρού μήκους «Χρυσό Βιβλίο/Unique Chance-Short Film», ο 22χρονος Καβαλιώτης σκηνοθέτης, Στυλιανός Παπαδημητρίου.

Αφορμή στάθηκε η τελευταία διάκριση του νεαρού ταλαντούχου σκηνοθέτη, ο οποίος με την εν λόγω δουλειά του έλαβε το βραβείο του Best First Time Filmmaker σε Φεστιβάλ στις Κάννες [διαβάστε εδώ] και βρέθηκε και στους 5 φιναλίστ στο Φεστιβάλ της Βραζιλίας, καθώς επιλέχθηκε στα “Βραβεία Garoa” στο Σάο Πάολο.

Η συμμετοχή του Καβαλιώτη σκηνοθέτη στη μεγάλη γιορτή του Κινηματογράφου αποτελεί μια ακόμη αναγνώριση της δουλειάς του, με τον ίδιο να στοχεύει ακόμη ψηλότερα, ετοιμάζοντας ήδη τα επόμενα βήματά του.