Καβάλα: Απαγόρευση στάθμευσης γύρω από το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων

Η προσωρινή ρύθμιση που αποφάσισε η Αστυνομία θα ισχύσει λόγω εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο σημείο – Διαβάστε πότε και ποιες ώρες απαγορευθεί η στάθμευση

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων θα ισχύσει την Κυριακή 5 Μαρτίου στην περιοχή γύρω από το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων στο κέντρο της πόλης της Καβάλας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας η σχετική απαγόρευση που θα ισχύσει από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00 το απόγευμα, λόγω σχετικής εκδήλωσης στο Μνημείο, αφορά τις εξής οδούς:

Στην οδό Ερυθρού Σταυρού, από τη συμβολή της με την οδό Μητρ. Προκοπίου μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Δαγκλή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Κόμβο Φαλήρου.

Στην οδό Μητρ. Προκοπίου, από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.

«Οι ως άνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύναται να αρθούν νωρίτερα σε περίπτωση λήξης της εκδήλωσης, σύμφωνα με υποδείξεις του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας.