Καβάλα: Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πάρκο Φαλήρου

Οι δράσεις του Φεστιβάλ και η ανακοίνωση-κάλεσμα του Τομεακού Συμβουλίου Καβάλας της ΚΝΕ και της Μαθητικής Οργάνωσης Βάσης

Μπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ θα περάσουν και από την Καβάλα την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 στο πάρκο Φαλήρου στις 19:00, στον χώρο του μπάσκετ. Θα περιέχει πλούσιες δραστηριότητες, όπως τουρνουά μπάσκετ, escape room, ρουκ ζουκ, σκάκι, «με κύριο περιεχόμενο το έγκλημα στα Τέμπη», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΝΕ και πολλά ακόμη.

«Το Τομεακό Συμβούλιο Καβάλας της ΚΝΕ και η Μαθητική Οργάνωση Βάσης, καλεί κάθε μαθητή που βγήκε οργανωμένο στον δρόμο, στις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων και αποκάλυψε με τη συμμετοχή του την αλήθεια για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη. Αγωνίστηκε κόντρα στην ψευτιά, στην υποκρισία, στην τρομοκρατία, στην καταστολή, στις ευθύνες που πετά ο ένας στον άλλον, που αποκαλύψαμε μαζί τους ενόχους, δηλαδή το κέρδος, το κράτος, όσους κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα, που θεωρούν κόστος την ασφάλεια, την ίδια τη ζωή μας. Για όλα αυτά δίνουμε ραντεβού στο Μαθητικό Φεστιβάλ στο Πάρκο Φαλήρου, μαζί με το σύνθημα του: Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση-κάλεσμα.