Επιμελητήριο Καβάλας: Ενημερωτικές ημερίδες για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στις αρχές Μαΐου σε Καβάλα, Θάσο και Κρηνίδες και εκεί οι επαγγελματίες θα ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που πρέπει να τηρούνται και να επιδεικνύονται στις ελεγκτικές αρχές

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι θα διοργανώσει ενημερωτικές ημερίδες για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν:

  • Τετάρτη 03/05 και ώρα 19:30 στην Καβάλα (Επιμελητήριο Καβάλας)
  • Πέμπτη 09/05 και ώρα 10:00 στη Θάσο (Παράρτημα Θάσου)
  • Παρασκευή 10/05 και ώρα 19:00 στις Κρηνίδες (Αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του πρώην Δήμου Φίλιππων).

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των υπευθύνων των καταστημάτων (μαζικής εστίασης, λιανικής πώλησης, επιχειρήσεων παρασκευής η/και συσκευασίας, παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος κλπ) για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να τηρούνται στα αρχεία της επιχείρησης και να επιδεικνύονται στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές (ΕΦΕΤ-ΔΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ-ΔΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΣΕΠΕ κλπ).

Εισηγητές

  • Δημήτριος X. Χίζαρης

Επόπτης Δημ. Υγείας -Υγιεινολόγος Τ.Ε/ Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΕΦΕΤ/ Τέως Προϊστάμενος της
Δ/νσης Δημόσιας Υγεία ς Π.Ε Καβάλας

  • Νικόλαος Τζιτζιφάκης

Διπλωμ. Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός / Τεχνικός Ασφαλείας

  • Αρίστη Μπαντή

Υπεύθυνη της Εταιρίας Πνευματικών Δικαιωμάτων περί Μουσικής «Αυτοδιαχείριση»
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 2510 222212 Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και Κ. Δημητριάδης (εσωτ.24).