Καβάλα: Γεμίζει ξανά με δέντρα το camping του Μπάτη

Φυτεύτηκαν πάνω από 60 μουριές. Στο 50% μέχρι στιγμής η πληρότητα στο camping. Τοποθετήθηκε και θαλάσσιο πάρκο αναψυχής για παιδιά

Αλλάζει μορφή η παραλία του Μπάτη, στα χέρια του επιχειρηματία, Γιάννη Σαρρή, βάζοντας σε νέα εποχή και το κομμάτι που βρίσκεται στην «ενδοχώρα» των εγκαταστάσεων, όπως είναι το camping, στο οποίο παίρνουν… θέση και νέα δέντρα, αντικαθιστώντας τις εδώ και χρόνια τις κομμένες λεύκες.

Συγκεκριμένα, φυτεύτηκαν πάνω από 60 μουριές, με σκοπό να… ξαναφέρουν τη σκιά στο camping, στο οποίο, παρεμπιπτόντως, η πληρότητα μέχρι στιγμής έχει φτάσει το 50%.

Συν τοις άλλοις, τοποθετήθηκε και φουσκωτό θαλάσσιο πάρκο αναψυχής για παιδιά στην άκρη της παραλίας, στο οποίο θα υπάρχει μόνιμα άνθρωπος για την ασφάλεια των παιδιών.