Καβάλα: 1ο κυνήγι χαμένου θησαυρού, ιστορίας και πολιτισμού με μήνυμα για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Ραντεβού την Κυριακή στην Καλαμίτσα για τον 4ο Διαγωνισμό Γλυπτικής στην Άμμο

Το 1ο κυνήγι χαμένου θησαυρού, ιστορίας και πολιτισμού πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Ιουνίου 2025 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κηπούπολης-Καλαμίτσας και την WishWheelWin/Πεταλιές με στόχο και σκοπό.

Μια όμορφη διαδρομή πραγματοποιήθηκε από μικρούς και μεγάλους φίλους του Συλλόγου με κάθε πιθανό μέσο. Τα χαμόγελα των συμμετεχόντων δείχνουν και το αποτέλεσμα. Έμειναν όλοι έκπληκτοι από την ιστορία που κρύβουν όλα τα αντικείμενα στις εκθέσεις των Μουσείων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τον αριθμό 57 δείχνοντας συμβολικά τη συμπαράστασή τους για τις αδικοχαμένες ψυχές στα Τέμπη.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»:

  • Στο Ναυτικό Μουσείο Καβάλας
  • Στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού
  • Στο Μουσείο Παραμυθιού Καβάλας

Η απόπειρα στέφθηκε με επιτυχία και για αυτό τον λόγο οι διοργανωτές υπόσχονται ότι του χρόνου θα πραγματοποιηθεί στις κατάλληλες ημερολογιακές και καιρικές συνθήκες.

Ραντεβού την επόμενη Κυριακή 29 Ιουνίου 2025 στις 10:30 στην Καλαμίτσα για τον 4ο Διαγωνισμό Γλυπτικής στην Άμμο.