Ξαφνικό «θάνατο» για την πρωινή πτήση Καβάλα-Αθήνα-Καβάλα αποφάσισαν η Olympic Air/Aegean Airlines που (συν)εκτελούν το δρομολόγιο από το Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» και, μάλιστα, στην «καρδιά» του καλοκαιριού.
Η αναστολή των πρωινών πτήσεων που συνδέουν την Καβάλα με την πρωτεύουσα ξεκινά από τη Δευτέρα 28 Ιουλίου 2025. με μοναδική επιλογή πλέον για τους ταξιδιώτες να είναι μονάχα η βραδινή πτήση!
Η αιφνίδια αυτή απόφαση επάνω στην κορύφωση της τουριστικής σεζόν προκαλεί, εύλογα, την αντίδραση των Αρχών της Καβάλας, οι οποίοι πρόκειται να παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου για το θέμα.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 22 Ιουλίου 2025 στα τοπικά ΜΜΕ θα μιλήσουν ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Γιάννης Παναγιωτίδης.