ΝΟΘΑ Καβάλας: Επιτυχημένη παρουσία στο Πανελλήνιο Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας στην Κεραμωτή

Ο Όμιλος συμμετείχε δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες, αποσπώντας εξαιρετικά αποτελέσματα και επιβεβαιώνοντας τη διαρκή αγωνιστική του πρόοδο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην παραλία της Κεραμωτής, του Δήμου Νέστου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας όλων των κατηγοριών (03–05 Οκτωβρίου 2025), που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και την υποστήριξη του ΝΟΘΑΚ και του ΓΕΕΘΑ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας (ΝΟΘΑΚ) συμμετείχε δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες, αποσπώντας εξαιρετικά αποτελέσματα και επιβεβαιώνοντας τη διαρκή αγωνιστική του πρόοδο.

Ατομικές επιδόσεις

  • Η αθλήτρια Τεϊσίντα Άλλα κατέλαβε την 6η θέση στην κατηγορία κοριτσιών Κ14-15.
  • Ο Αργύριος Ντουάνογλου κατετάγη 15ος στην κατηγορία αγοριών Κ14-15.
  • Στο αγώνισμα 3 KM KNOC-OUT συμμετείχαν οι  αθλήτριες Τεσίντα Άλλα και Μαρίλεια Ευαγγελία Περσίδου.

Ομαδική Επιτυχία

Η ομάδα του ΝΟΘΑΚ κατέλαβε την 8η θέση στην Σκυτάλη στην κατηγορία Κ14-15 με τους :

  • Τεϊσίντα Άλλα
  • Σεμερτζίδου Θεοδώρα
  • Μακρυγιάννη Δημήτρη
  • Ντουανόγλου Αργύρη

δείχνοντας άριστη συνεργασία και ομαδικό πνεύμα.

Κατηγορία Masters

Οι αθλητές του ΝΟΘΑΚ στην κατηγορία Masters πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, κατακτώντας την 2η θέση στους άνδρες

  • 3η θέση στις γυναίκες
  • 3η θέση στη γενική κατάταξη συλλόγων κατακτώντας συνολικά
  • 5 χρυσά
  • 2 αργυρά και
  • 1 χάλκινο μετάλλιο

Αναλυτικά

1η θέση και  3η θέση στις mixed σκυτάλες

Στις ηλικιακές τους κατηγορίες

  • Αρσένη Κυριακή 1η θέση στα 3 KM
  • Ανδρεάδου Μελινα 1η θέση στα 1,5 ΚΜ
  • Κυρανούδη Αποστολία 2η θέση στα 1,5 ΚΜ
  • Μανδαλιδης Βασίλειος 2η θέση στα 3 ΚΜ
  • Ανδρόνικος Κωνσταντίνος 1η θέση  στα 1,5 ΚΜ
  • Οσταδάκης Αθανάσιος 1η θέση στα 1,5 ΚΜ
  • Ανέστης Ιωάννης 3η θέση στα 1,5 ΚΜ

Μια σπουδαία ομαδική διάκριση που τιμά όλους τους συμμετέχοντες και το Όμιλο μας συνολικά.

Αγώνας γνωριμίας με το Open Water

Μετά τη λήξη των αγώνων, πραγματοποιήθηκε αγώνας γνωριμίας μικρών αθλητών με το άθλημα της Ανοιχτής Θάλασσας, στον οποίο συμμετείχαν και οι νεαροί αθλητές του ΝΟΘΑΚ, ζώντας μια όμορφη και αξέχαστη εμπειρία.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και προπονητές του ΝΟΘΑΚ για τη σπουδαία προσπάθεια, την αγωνιστικότητα και το ήθος τους!

«Υποκλινόμαστε στο χαμόγελο και την ενέργεια των εθελοντών μας οι  οποίοι συμμετείχαν είτε ως κριτές είτε ως υποστήριξη στη διοργάνωση    και δίχως τους οποίους τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί τόσο επιτυχημένα», αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΟΘΑ Καβάλας.