Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εορτασμών, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Νομού Καβάλας ενημερώνει ότι θα δοθούν τρεις Συναυλίες, το Σάββατο 13/12/2025, την Κυριακή 14/12/2025, στην πόλη της Καβάλας (στην Αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης), καθώς και την Κυριακή 21/12/2025 στην Ελευθερούπολη (στο Αμφιθέατρο Φρ. Παπαχρηστίδη).
Στην Εκδήλωση με τίτλο «Μια Νύχτα με Αγγέλους και Παραμύθια» θα ακουστούν Ύμνοι και Τραγούδια των Haendel, Franck, Ariel Ramirez, Adam, Gruber, Preyer, Caccini, Feliciano & Καλομοίρη. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Χορωδία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου, καθώς και η Ομάδα των Παραμυθάδων, που, με την αφήγηση παραμυθιών και κειμένων, θα συνδράμει στην κατάνυξη των ημερών.
Βασικοί Συντελεστές, πέραν της Χορωδίας «Συν-φωνία» του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Ν. Καβάλας, θα είναι Τενόρος ο Μαρίνος Ματζάνας, Σοπράνο η Θεοδώρα Παρασκευά, στο πιάνο ο Πάρης Τσίρτσης, και Μαέστρος η κ. Μαρία Σγουρίδου.
Προπώληση Εισιτηρίων θα πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας στα τηλέφωνα 6945874481 & 6970089336.
