Την 14η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ πέτυχε το Σάββατο 24/1 στο κλειστό των Ποταμουδίων ο Αστέρας, συνεχίζοντας έτσι ακάθεκτο την εξαιρετική πορεία. Επικράτησε με ευκολία των Τιτάνων Δράμας με 96-58 και φυσικά οδηγεί την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα.
Τα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα ήταν τα μόνα στα οποία η ομάδα του Βαγγέλη Καρατσομπάνη συνάντησε μια μικρή αντίσταση. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους, παίζοντας το μπάσκετ που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι φίλοι της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Με συγκέντρωση, ένταση και σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, η συνέχεια ήταν ξεκάθαρη και οδήγησε δίκαια στο ροζ φύλλο αγώνα.
«Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τιτάνων για την προσπάθεια, καθώς και στους δικούς μας αθλητές και τον προπονητή μας για ακόμη μία δυνατή εμφάνιση» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου!
Δεκάλεπτα- Πόντοι:
28-18, 53-35, 66-46 και 96-58
Αστέρας (Καρατσομπάνης Β.): Αθανασιάδης 25 (2), Νίκολα 6, Μητρούλης, Κουμλέλης 11, Μπαλαμπουγιούκης Π. 20 (6), Χαριζάνης 8, Μπαλαμπουγιούκης Δ. 2, Γιουρούκης 7, Σίμο 3 (1), Μάρκου 4, Λαζαρίδης 10 (2).