ΑΟΚ-Μπάσκετ: Ανεβαίνει επίπεδο με δύο μεταγραφές από το «πάνω ράφι»

Ανακοινώθηκε η απόκτηση δύο combo guard-Του αριστερόχειρα Ορέστη Σίμο και του Δημήτρη Μπαλαμπουγιούκη

Δύο μεταγραφές από το πάνω ράφι που ανεβάζουν τον ΑΟ Καβάλα επίπεδο και δείχνουν πως η φετινή χρονιά θα είναι ξεχωριστή!

Συγκεκριμένα, το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αλβανίας, Ορέστη Σίμο. Ο αριστερόχειρας combo guard, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του συμπολίτη Αστέρα και πλέον εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2026/27. Με την ποιότητα, το ταλέντο και την αγωνιστική του συνέπεια, ο Ορέστης έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την περιφερειακή γραμμή του ΑΟΚ, προσθέτοντας ακόμα μία αξιόπιστη λύση στο ρόστερ της ομάδας.

Επίσης, Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Α.Ο. Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Δημήτρη Μπαλαμπουγιούκη για την αγωνιστική περίοδο 2026/27. Ο Θεσσαλονικιός combo guard έρχεται στην ομάδα, με στόχο να προσθέσει ποιότητα, ταλέντο και δημιουργία στην περιφερειακή μας γραμμή. Διαθέτει εξαιρετική ικανότητα στην οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ ξεχωρίζει για την εκτελεστική του δεινότητα και την αποτελεσματικότητά του πίσω από τη γραμμή των 6,75 μ., αποτελώντας μία σημαντική επιθετική απειλή. Πρόκειται για έναν αθλητή με σημαντικές παραστάσεις από την κατηγορία, καθώς αγωνίστηκε για σειρά ετών με την Αγία Βαρβάρα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην άνοδό της στη National League 1. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Καβάλας, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική σεζόν και συγκαταλέγεται στους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.