ΠΑΕ Νέστος: Σημαντική προσθήκη με Ντίλαν Ντάνιελ Τουτόντα

Η ομάδα της Χρυσούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού μέσου από την Αγκόλα με Ελβετικό διαβατήριο, που πέρσι αγωνίστηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ανακοίνωσε ο Νέστος Χρυσούπολης. Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά απέκτησε τον Ντίλαν Ντάνιελ Τουτόντα, η παρουσία του οποίου στο περσινό πρωτάθλημα της Super League 2 ήταν αισθητή με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα. . Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, ενώ στα συν του είναι ότι διαθέτει Ελβετική υπηκοότητα, όπως και Ανγκολέζικη. Με τον ΠΑΣ έπαιξε σε εννέα παιχνίδια, πέτυχε ένα γκολ (στις 18 Απριλίου, στο εντός έδρας 3-1 με αντίπαλο την Καβάλα) και μοίρασε τρεις ασίστ. Εντάχθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα ως ελεύθερος τον Ιανουάριο και στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος με το Νέστο να προχωράει στην απόκτηση του.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής αναφέρει: «Η διοίκηση του Νέστου Χρυσούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Dylan Daniel Tutonda. Ο 22χρονος ταλαντούχος αμυντικός μέσος έχει ελβετική υπηκοότητα και διαθέτει ένα εξαιρετικά πλούσιο βιογραφικό με σημαντικές παραστάσεις από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις φημισμένες ακαδημίες της FC Lausanne ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία στις ελβετικές ομάδες Bulle Sion και τελευταία στην Bellinzona. Ο Dylan Daniel Tutonda αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Dylan καλώς όρισες στην οικογένεια του Νέστου Χρυσούπολης».

Φιλικό με τον Πανθρακικό το Σάββατο

Εν τω μεταξύ η ομάδα ετοιμάζεται για το πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που θα γίνει το Σάββατο 1η Αυγούστου στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Στις 18.30 θα υποδεχτεί τον Πανθρακικό τον οποίο θα βρει απέναντι του και στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ στην πορεία της προετοιμασίας θα βρεθεί στην Κομοτηνή για τη ρεβάνς.