Τριάντα ευρώ θα κοστίζουν τα εισιτήρια του αγώνα του Νέστου με την ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική της League Phase του κυπέλλου Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 2/9 στο Δημοτικό Στάδιο της Χρυσούπολης. Αυτό έγινε γνωστό επίσημα με ανακοίνωση της ΠΑΕ, όπου επαναλαμβάνεται ότι προτεραιότητα για την προμήθεια τους θα έχουν οι χορηγοί και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας. Όσον αφορά όλους τους υπόλοιπους, θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια από την Τρίτη 1η του μηνός. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:
«Η ΠΑΕ Νέστος Χρυσούπολης ενημερώνει το φίλαθλο κοινό σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Νέστος – ΑΕΚ.
Τιμή Εισιτηρίου: 30€
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Προτεραιότητα στην προμήθεια εισιτηρίων για τον αγώνα θα έχουν οι χορηγοί και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έως και τη Δευτέρα 31/08.
Αντίστοιχη προτεραιότητα θα έχουν και όσοι προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας έως και τη Δευτέρα 31/08, αποκτώντας παράλληλα τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν κατά προτεραιότητα το εισιτήριό τους για τον αγώνα ΝΕΣΤΟΣ – ΑΕΚ.
Η διάθεση προς τους κατόχους διαρκείας θα πραγματοποιείται με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας:
- Από το περίπτερο της ομάδας στην Πλατεία Παπανδρέου, κατά τις ώρες 09:00–12:00 και 18:00–21:00.
- Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους, οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν επίσης να απευθύνονται στα μέλη της Διοίκησης από τα οποία προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια διαρκείας τους.
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τους χορηγούς και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, όσα εισιτήρια παραμείνουν διαθέσιμα θα διατεθούν στο ευρύ φίλαθλο κοινό.
Η γενική διάθεση θα πραγματοποιηθεί από τα εκδοτήρια του γηπέδου:
- Τρίτη: 09:00–12:00 & 18:00–21:00
- Τετάρτη: 09:00–μέχρι την έναρξη του Αγώνα
Για τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων προς το ευρύ κοινό θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μετά την ολοκλήρωση της περιόδου προτεραιότητας.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να φροντίσουν έγκαιρα για την προμήθεια των εισιτηρίων τους».