ΑΟ Καβάλα: Σάββα γερά, στα γήπεδα ξανά!

Η διοίκηση και οι φίλαθλοι της ομάδας στέλνουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην κερκίδα στον Σάββα Θεοδοσιάδη

Λίγη ώρα μετά το τέλος του άτυχου αγώνα του ΑΟΚ στη Ροδόπη με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε μια ιδιαίτερη ανακοίνωση που δεν είχε να κάνει με την αναμέτρηση, αλλά με μια σημαντική απουσία από την κερκίδα των φίλων της Καβάλας. Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό, στο πλευρό του ΑΟΚ δεν βρισκόταν ο Σάββας Θεοδοσιάδης, ο άνθρωπος που έχει σταθεί στον σύλλογο όσο κανένας (και σε όλα τα επίπεδα), δεν ακολούθησε το «καραβάκι» στη Ροδόπη μιας αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Έτσι λοιπόν ο ομάδα του έστειλε τις θερμότερες ευχές της για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην κερκίδα με το χαμόγελο, τη φωνή και το πάθος του για τον ΑΟΚ, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η οικογένεια του ΑΟΚ στέλνει τις πιο θερμές ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο μας Σάββα Θεοδοσιάδη, έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει την καρδιά του με την ομάδα μας. Σάββα, είμαστε όλοι δίπλα σου και σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας, με το χαμόγελο, τη φωνή και το πάθος σου για τον ΑΟΚ. Η θέση σου στην κερκίδα σε περιμένει»!

Όσο για τους φιλάθλους της ομάδας έστειλαν τις ευχές του προς τον Σάββα Θεοδοσιάδη με πανό που ανήρτησαν στο γήπεδο «Σάββα γερά, στα γήπεδα ξανά»!