H Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜ-Θ συγχαίρει τον Γιώργο Γκράνα για την προαγωγή του

Στο βαθμό του Ταξίαρχου προήχθη ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας Γιώργος Γκράνας, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, μετά την ολοκλήρωση των κρίσεων των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ο ίδιος παραμένει στη θέση του επικεφαλής της οικείας Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συγχαίρει με σχετική επιστολή τον κ. Γκράνα για την προαγωγή του, ενώ του εύχεται καλή συνέχεια στο έργο του, αναγνωρίζοντάς το, παράλληλα, ως επιτυχημένο. Ακολουθεί η επιστολή της Ένωσης.

«Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα θέλαμε καταρχάς να σας συγχαρούμε για την καθομολογούμενα επάξια προαγωγής σας στο βαθμό του Ταξιάρχου κατά τις φετινές κρίσεις στην ΕΛΑΣ και ταυτόχρονα, επ’ ευκαιρία της επανατοποθέτησής σας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ως Διευθυντής, να σας ευχηθούμε καλή συνέχεια στο ήδη επιτυχημένο έργο σας.

Η προαγωγή σας αυτή σε ανώτατο βαθμό της υπηρεσιακής ιεραρχίας, περικλείει ταυτόχρονα τιμή και για την Ένωσή μας, της οποίας άλλωστε είστε μέλος.

Με τις ευχές αυτές, αλλά και με την προθυμία μας για μια εποικοδομητική  συνεργασία, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αστυνομικών προβλημάτων της περιοχής, σεβόμενοι σε κάθε περίπτωση τους διακριτούς  ρόλους, δηλώνουμε ότι θα σταθούμε εκ της θεσμικής μας θέσεως αρωγοί στις φιλότιμες προσπάθειές σας και των υφιστάμενων υπηρεσιών σας, για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στους πολίτες».