Προαγωγές τεσσάρων νέων Αστυνομικών Υποδιευθυντών στην ΠΑΜ-Θ

Συγχαρητήρια από την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ευχές για καλή θητεία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συγχαίρει θερμά τους τέσσερις νέους Αστυνομικούς Υποδιευθυντές της Περιφέρειας, μέλη της ΕΑΑΜ-Θ, που επάξια προήχθησαν κατά τις ετήσιες τακτικές κρίσεις των Αξιωματικών έτους 2017.

Συγκεκριμένα, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας προήχθη σε Αστυνομικό Υποδιευθυντή ο κ. Δραγουδάκης Αναστάσιος, (πρόεδρος της ΕΑΑΜ-Θ και Γ΄αντιπρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ), που υπηρετεί στο Επιτελείο της ΔΑ Δράμας.

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας προήχθη σε Αστυνομικό Υποδιευθυντή ο κ. Σιμούδης Κωνσταντίνος, που υπηρετεί στο Επιτελείο της ΔΑ Καβάλας.

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης προήχθη σε Αστυνομικό Υποδιευθυντή ο κ. Ορφανίδης Νεκτάριος, που υπηρετεί στο Επιτελείο της ΔΑ Ξάνθης.

Στη Σχολή Αστυφυλάκων (Κομοτηνή) προήχθη σε Αστυνομική Υποδιευθύντρια η κ. Ντικούδη Ιωάννα.

Με σχετική ανακοίνωση, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εύχεται σε όλους ανεξαιρέτως καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στα νέα τους βαθμολογικά καθήκοντα, εκφράζοντας παράλληλα την προθυμία για μια εποικοδομητική  συνεργασία, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αστυνομικών προβλημάτων της περιοχής και την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών στους πολίτες.