Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καβάλα και Κομοτηνή

Κατασχέθηκαν 85 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 180 ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2017, στην Καβάλα και την Κομοτηνή, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών των Τμημάτων Ασφάλειας Καβάλας και Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 64 και 59 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Καβάλα, συνελήφθη ο 64χρονος, διότι κατείχε στην οικία του δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 85 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Κομοτηνή, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 59χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε εντόπισαν 180 ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατέσχεσαν. Κατασχέθηκε επίσης το όχημα του 59χρονου.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν υπεβλήθησαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Κομοτηνής.