Πλήρωνε στη Χρυσούπολη με πλαστά 50ευρα και συνελήφθη

Κατασχέθηκαν 2 πλαστά χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, ενώ ο 18χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας

Συνελήφθη την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 το απόγευμα στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι το μεσημέρι της Κυριακής της Αποκριάς, μετέβη σε κατάστημα (καφενείο) στη Χρυσούπολη Καβάλας, όπου πραγματοποίησε συναλλαγή, χρησιμοποιώντας 1 πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, ενώ όπως προέκυψε, λίγη ώρα νωρίτερα επιχείρησε να πραγματοποιήσει μία ακόμη συναλλαγή σε περίπτερο, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον η πράξη του έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκαν 1 πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν. Κατασχέθηκε επίσης 1 χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, που χρησιμοποίησε ο δράστης στην  παραπάνω συναλλαγή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.