Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καβάλα και Χρυσούπολη

Οι δύο συλληφθέντες, 45 και 51 ετών, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, καθώς βρέθηκαν πάνω τους συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

Συνελήφθησαν το Σάββατο 1 Απριλίου στο νομό Καβάλας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 2 ημεδαποί, ηλικίας 51 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν το πρωί της εν λόγω μέρας τον 45χρονο στην Καβάλα, διότι κατείχε 1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 8,2 γραμμαρίων, την οποία και κατέσχεσαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της ίδιας μέρας στη Χρυσούπολη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης ο 51χρονος, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο στο εσωτερικό του οποίου κατείχε 1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,8 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργούν το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας και το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.